Adobe After Effects oktató anyag

Kapcsolat: attihusz@gmail.com
+36 20 271 0133

Az oktató anyag segítségével könnyedén elsajátítható a program kezelése az első lépésektől a renderelésig. Az egyedi menüben kiválaszthatjuk a megnézni kívánt bemutatót, így nem kell keresgélni a videók között. A menü tartalmaz egy "Extra" mappát amiben két hasznos bővítmény is megtalálható, valamint projekt fájlok.

A teljesen magyar kezelőfelülettel és a magyar nyelvű oktató anyag segítségével tényleg könnyű a tanulás! Otthon tanulhatod meg az After Effects kezelését. Nem vagy időhöz kötve. Ez az oktató anyag egy gyorstalpaló, ami magába foglalja a szükséges tudnivalókat a szoftver kezeléséhez. A videók 1920 X 1080 HD felbontásba vannak rögzítve. Ezt az oktató anyagot egyedül nálunk lehet megrendelni az országban. Az Adobe After Effects magyarítása nem hivatalos fordítás, így nem lehet üzletekben megvásárolni. Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed írj nekünk!

Megrendelhető az attihusz@gmail.com mail címen ISO képfájl formátumban.

Boris Continuum Complete 8,3 CS5, CS6 ,CC, Optical Flares 1.2 CS5, CS6, C

Az oktató anyag Ára: 15 000 Ft

Adobe Premiere Pro gyorstalpaló

Az oktató anyag segítségével könnyedén elsajátítható a program kezelése az első lépésektől a renderelésig. Az egyedi menüben kiválaszthatjuk a megnézni kívánt bemutatót, így nem kell keresgélni a videók között.

A teljesen magyar kezelőfelülettel és a magyar nyelvű oktató anyag segítségével tényleg könnyű a tanulás! Otthon tanulhatod meg az Adobe Premiere Pro kezelését. Nem vagy időhöz kötve. Ez az oktató anyag egy gyorstalpaló, ami magába foglalja a szükséges alapokat a szoftver kezeléséhez. A videók 1920 X 1080 HD felbontásba vannak rögzítve. Ezt az oktató anyagot egyedül nálunk lehet megrendelni az országban. Az Adobe Premiere Pro magyarítása nem hivatalos fordítás, így nem lehet üzletekben megvásárolni. Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed írj nekünk!

Megrendelhető az attihusz@gmail.com mail címen ISO képfájl formátumban.

Az oktató anyag Ára: 10 000 Ft